Ana Sayfa İller Afyonkarahisar Belediyesi Bir CHP’li Belediye daha halk lokantası açtı

Bir CHP’li Belediye daha halk lokantası açtı

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar Belediyesi Halk Lokantası açtı. Lokanta da 4 çeşit yemek 75 liradan satılacak.

Kent Lokantası hizmeti veren belediyeler arasına bir yenisi daha eklendi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AKP’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar Belediyesi ilk Halk Lokantası’nı açtı.

“VATANDAŞLARIMIZA UCUZ FİYATA YEMEK YEME İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Güvenevler Mahallesi’nde Park Afyon AVM yanında açılan Halk Lokantası’nın açılış töreninde konuşan Afyonkarahisar Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Burcu Köksal, Halk Lokantası ile yüksek enflasyon karşısında zor durumda kalan yurttaşlara ucuz fiyata yemek yeme imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Köksal, şunları söyledi:

-Afyon’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Artan maliyetlere rağmen halk adına halktan yana yönetim nasıl olur büyük bir örneğini sergiliyoruz. Halk Lokantası’nın açılışında sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum.

-Bu lokanta aynı zamanda toplumsal dayanışmamızın ve paylaşma kültürümüzün de bir sembolüdür. Burada her kesimden insanın bir araya gelerek sıcak ve lezzetli yemeklerle buluşması hedefliyoruz.

-Uygun fiyatlarla sunulan kaliteli ve sağlıklı yemeklerle özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Afyonkarahisar’ımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

-Biz halkçı belediyeciliğin bir yansıması olarak belediyemizin tek kuruşunu dahi namus gibi koruyarak vatandaşımızın emrine seferber etmeye söz verdik ve bugün bu sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

-Bu şehrin bir kuruşu dahi israf edilmeyecek. Üretilen bütün değerler kamu yararına halk yararına harcanacak demiştik. İşte bu uygulamalardan biri olarak burada halk lokantamızı açıyoruz. Halk lokantası ile yüksek enflasyon karşısında zor durumda kalan vatandaşlarımıza ucuz fiyata yemek yeme imkânı sağlayacağız.

-Bir diğer halk lokantasını ise Anıt Kafe’de hizmete alacaklarının müjdesini veren Burcu Köksal, “Amacımız esnafa rakip olmak değil, onlarla rekabet etmek değil. Amacımız vatandaşımıza uygun fiyatlı yemek yiyebileceği bir hizmeti sunmak. Biz istiyoruz ki Türkiye’de yoksulluğun sona erdiği, insanların geçim sıkıntısının bittiği, herkesin mutlu bir şekilde yaşadığı, geçim sıkıntısı çekmediği güzel bir ülke olsun. Bunun için çalışıyoruz. Bu duygularla halk lokantamızın şehrimize ve tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

4 ÇEŞİT YEMEK 75 TL OLACAK

Afyonkarahisar Belediyesi Halk Lokantaları’nda 4 çeşit yemek 75 TL’den satılacak.

hacklinkhacklinkhacklink