Üsküdar Belediyesi’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Üsküdar Belediyesi sokak hayvanlarının besin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçe genelinde muhtarlıklar aracılığıyla mama yardımı başlattı.

Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı yerel hayvan koruma görevlisi kartına sahip Üsküdarlı hayvan gönüllülerine sağlanan 1 ton mama yardımının yanı sıra, her ay muhtarlıklarımız aracılığıyla 30 kilogram mama yardımı gerçekleştiriliyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışma ile ilçe genelindeki 33 muhtarlık bölgesinde sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçları düzenli olarak karşılanacak.

Muhtarlıklara dağıtılan 30 kilo mama, sokak hayvanlarının kolayca erişebilecekleri noktalara yerleştirilecek. Böylece Üsküdar genelinde toplam ayda yaklaşık 2 ton mama dağıtımı gerçekleştirilmiş olacak.

Üsküdar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre bugün (25.07.2024) mama dağıtımı yapılacak yerler şunlar:

25.07.2024 Perşembe bugün saat:18.00

Doğancılar Parkı
Validebağ Parkı
Bağlarbaşı Parkı
İcadiye Parkı
Selimiye Parkı
Ayrıca Belediyeden yapılanan duyuruda seçili alanların dışından ilave edilmesini arzu ettiğiniz park veya parklar varsa bildirilmesi istendi.